Mēs izmantojam sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi mūsu tīmekļa vietnēs. Izmantojot un turpinot pārvietoties šajā tīmekļa vietnē, jūs piekrītat tam. Detalizēta informācija par sīkdatņu izmantošanu šajā vietnē ir pieejama, noklikšķinot uz papildu informācijas.

PRIVĀTUMA POLITIKA

1. VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI

1.1. Šajos privātuma noteikumos un nosacījumos ir aprakstīti pamatprincipi un kārtība, saskaņā ar kuru mēs apstrādājam pircēju personas datus, kas iesniegti tīmekļa vietnē www.superbox.lv.

1.2. Tīmekļa vietnē iesniegtos pircēju personas datus mēs apstrādājam atbilstoši šādiem noteikumiem: Lietuvas Republikas Likuma par personas datu juridisko aizsardzību un citu Lietuvas Republikas normatīvo aktu prasībām šādu datu apstrādei un aizsardzībai.

2. PERSONAS DATU VĀKŠANA, IZMANTOŠANA, LABOŠANA UN GLABĀŠANA

2.1. Mēs vācam un apstrādāja interneta veikala apmeklētāju un klientu datus atbilstoši Eiropas Parlamenta un Padomes (ES) Regulai 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti, kas atceļ Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvu 95/46/EK (1995. gada 24. oktobris), (Vispārīgā Datu aizsardzības Regula) (turpmāk tekstā VDAR), Lietuvas Republikas Likumam par Personas Datu aizsardzību, Lietuvas Republikas Likumam par elektroniskajiem saziņas līdzekļiem un citiem normatīvajiem aktiem par datu aizsardzību. Vairāk informācijas par VDAR.

2.2. Mēs vācam un izmantojam jūsu personas datus (vārds, uzvārds, adrese, tālruņa numurs, e-pasta adrese, IP adrese un cita interneta veikala reģistrācijas veidlapā norādītā informācija), lai apstrādātu jūsu veiktos preču un / vai pakalpojumu pasūtījumus.

2.3. Lai mēs varētu efektīvi un precīzi apstrādāt jūsu pasūtījumus, mums jāsaņem no jums pēc iespējas precīzāki dati. Tādēļ interneta veikalā iesniegtajās reģistrēšanās veidlapās jums jānorāda precīza informācija par jums un, ja tā mainās, jāatjaunina.

2.4. Nekāda informācija par mūsu reģistrētajiem apmeklētājiem un klientiem nekādā gadījumā netiks nodota trešajām personām un ir pilnībā konfidenciāla. Šo informāciju var izpaust tikai gadījumos, kad to liek Lietuvas Republikas normatīvie akti.

2.5. Mēs neuzņemamies atbildību par jūsu personas datu apstrādi, izmantojot trešo pušu tīmekļa vietnes. Mēs neuzņemamies atbildību par praksi un darbībām, kas skar privātumu, trešo pušu tīmekļa vietnēs pat tad, ja jūs tām piekļūstat, izmantojot saites mūsu interneta veikalā, vai nonākat mūsu interneta veikalā no šīm tīmekļa vietnēm.

2.6. Personas datus apstrādā ar drošiem paņēmieniem, kas pasargā šos datus no nelikumīgas iznīcināšanas, izpaušanas vai citām nelikumīgām darbībām.

2.7. Statistikas vajadzībām mēs varam izmantot jūsu datus, kas nav personas dati, t.i., datus, kas ir saistīti ar jūsu iegādātajām precēm. Šāda statistikas datu vākšana neļauj veikt tiešu vai netiešu apmeklētāja identificēšanu. Mēs paturam tiesības statistikas datus nodot trešajai pusei.

2.8. Ja esat piekrituši saņemt mūsu jaunumu paziņojumus, mēs izmantosim jūsu e–pasta adresi, lai nosūtītu informāciju par precēm, atlaidēm, piedāvājumiem, konkursiem, jaunumiem aptaujām un citām ziņām. Iegūtā informācija tiks izmantota tikai jaunumu paziņojumu nosūtīšanai.

3. SĪKFAILI

3.1. Lai Uzņēmums interneta veikalā varētu piedāvāt Klientam pilnu pakalpojumu klāstu, Klienta datorā (ierīcē) ar Klienta piekrišanu tiek glabāta informācija par sīkfailiem. To izmanto, lai pazītu šo Klientu kā iepriekšēju interneta veikala lietotāju, lai iegūtu statistikas datus par interneta veikala apmeklējumu un informāciju par iepirkumu grozu.

3.2. Klients jebkurā laikā var skatīt, kāda veida sīkfaili tiek saglabāti, un dzēst dažus vai visus saglabātos sīkfailus.

3.3. Klientam ir tiesības atteikties no sīkfailu saglabāšanas un izmantošanas Klienta datorā (ierīcē), taču tādā gadījumā Klientam var nebūt pieejamas dažas no interneta veikala funkcijām.

3.4. Lai uzzinātu vairāk par sīkfailiem, piemēram, par to pārvaldību vai dzēšanu, varat apmeklēt vietni www.allaboutcookies.org, kā arī izlasīt Datu valsts inspekcijas ieteikumus.

Ja jums rodas jautājumi, lūdzam zvanīt pa tālruni +370 666 98166 vai rakstīt uz e-pasta adresi help@superbox.lv