Informējam, ka šajā lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Noklikšķiniet uz pogas Piekrītu un turpiniet lietot lapu. Vairāk informācijas šeit.

Sietspiede uz vāka virspuses

Sietspiede uz vāka virspuses

Vienkāršākais veids, kā likt dāvanu kastei vai produkta iepakojumam izskatīties labāk, ir sietspiedes tehnikā iespiest uz vāka logotipu vai zīmolu. Sietspiede ir kvalitatīvs drukāšanas veids, kas ļauj drukāt uz gatavā iepakojuma maketiem.

Sietspiede nodrošina košus, piesātinātus toņus (pat tad, ja tinti klāj uz brūna fona), ļauj skaisti iespiest mazus, smalkus attēlus, ar tās palīdzību var drukāt mazos apjomos (piem., 50 kastes).

Sietspiedes apdruka uz iepakojuma

Šajā drukāšanas paņēmienā nav ieteicams izmantot vairāk par divām krāsām, jo katru krāsu uz virsmas klāj atsevišķi. Ja vēlaties uz iepakojuma izmantot vairāk nekā divas krāsas vai apdrukāt visu kasti, labāk izvēlēties citus drukāšanas paņēmienus, piemēram, digitālo, ofseta vai fleksografikas iespiešanas paņēmienu.

Kā norādīt logotipa krāsu

Nelielu skaitu iepakojuma apdrukā ar rokām, izmantojot zīda sietu. Sākumā drukāšanas ierīce sajauks vajadzīgās krāsas, tādēļ tās maketā jānorāda atbilstoši “Pantone” krāsu paletei.

Melnā, baltā, sudraba un zelta krāsas nav jājauc, tādēļ jums maketā būs tikai jānorāda MELNS, BALTS, SUDRABS vai ZELTS. Pārējām krāsām vajadzīgs “Pantone” krāsu skalas kods, piemēram, “Pantone 485C” ir koši sarkana, savukārt “7462C” ir klasiska zilā krāsa. Starp citu, pēdējā ir “Pantone” 2020. gada īpašā krāsa.

Uz melna dekoratīvā gofrētā kartona iepakojuma mēs drukājam sietspiedes tehnikā tikai ar BALTU, MELNU, SUDRABA vai ZELTA tinti. Cita materiāla iepakojumam varat izvēlēties jebkādas krāsu kombinācijas.

Maketa sagatavošana

Lai atvieglotu un paātrinātu iepakojuma dekorēšanas procesu, nosūtiet mums iepriekš sagatavotu drukāšanas maketu PDF formātā. Maketā izveidojiet taisnstūri iepakojuma vāka izmērā. Piemēram, ja salocītas kastes izmēram jābūt 300 x 200 x 50 mm (garums x platums x augstums), tad maketa taisnstūra izmēriem maketā jābūt izmērā garums x platums, t.i., 300 x 200 mm. Logotipu vajadzīgajā izmērā un vietā izvietojiet šajā taisnstūrī. Logotipam jābūt drukājamā (vektora) formātā. Netiks pieņemti faili ar paplašinājumu .GIF, .JPG, .PNG. Piemērots failu formāts ir .AI, .CDR, .EPS un .SVG. Atcerieties maketā iekļaut logotipa krāsu (krāsas).

Faila sagatavošana drukai

Tas arī viss! Ja tas ir pārāk sarežģīti, vienkārši nosūtiet mums augstas kvalitātes logotipu, tad mūsu dizaineri sagatavos maketu un to nosūtīs jums apstiprināšanai.

Kad makets būs pabeigts un apstiprināts, turpmāk varēsiet to izmantot citiem pasūtījumiem.

Visa šajā vietnē publicētā informācija ir UAB SUPERBOX īpašums. Tīmekļa vietnes SUPERBOX satura daļēja un / vai pilnīga reproducēšana bez UAB SUPERBOX iepriekšējas atļaujas ir stingri aizliegta.